Troll, häxa eller shaman?

Uncategorized

Shaman = Den som vet……

Det verkar bli mer och mer populärt i Sverige att ”utbilda sig” till shaman. Något som känns lite konstig för mig, som under många utlandsår, i olika länder, blivit initierad efter långa tider av lärande. Jag har besökt naturfolk och uråldriga platser och lärt mig sammanställa mina egna ritualer.

Shaman är inte något som man gör, utan det är ett sätt att leva i samklang med naturen. Shamanismen är inte nån form av ”religion”, utan ett rent hantverk. Själv ser jag mig som en helande shaman, som försöker återställa balansen i människors liv. Jag arbetar med naturens hjälp och använder ofta eld, ljusmagi och örter från min egen helande örtagård.

Följer de olika månfaserna och genomför ceremonier och ritualer vid nymåne och fullmåne. Ibland blir det ritualer vid både växande och avtagande måne, likaså vid olika helger och högtider. Jag använder till och med ritualer för speciella önskningar. Följer helt enkelt flödet.

Jag litar på tankens kraft och positivt tänkande. Det gör att jag också litar på attraktionslagen och universums starka kraft att attrahera positiva energier. Om du sänder ut positiva energier genom dina tankar och föreställningar, då kommer det positivt tillbaka. Dina önskningar blir uppfyllda

Eftersom jag älskar doftande örter, härliga oljor, vackra levande ljus, stora eldar, kristaller och kortlekar – tarot, änglakort och orakelkort, brukar jag arbeta med det som passar bäst för varje situation.

Skickar jag healing, brukar jag också använda min shamantrumma.

När du ringer till mig, kan vi tillsammans gå igenom vad som passar din situation bäst.

Ljus och kärlek från Laura