Tid för nya drömmar.

drömmar, magi, Uncategorized , , , , ,

Våren är drömmarnas tid. Det känns som om livet startar på nytt. På sätt och vis gör det ju. All växtlighet tar om tag och börjar komma upp på nytt. Vad drömmer du om? Hur föreställer du dig framtiden? Är du på rätt väg nu? Tänk på att det finns flera vägar till målet. När du verkligen vet vad du vill ha, blir det lättare att få det att hända.

Sätt på lugn musik som du tycker om och tänd gärna ett ljus. Ta några djupa andetag och slappna av. Tänk på vad du drömmer om och önska dig det du vill ska hända framöver. Önska dig vad du vill ska hända. Det får gärna vara flera önskningar. Låt dina önskningar komma direkt från hjärtat. Tro på det du önskar, det är viktigt. Ha tillit och tålamod. Visualisera dina önskningar som om de redan vore verklighet Försök att hålla kvar den känslan, det är magiskt. Se det hända i fantasin så att det känns som om det vore på riktigt. Tänk igenom vad du skulle kunna göra för att få din nya dröm att slå in. Vad har du för avsikt med din dröm/önskan? Tänk på det för att det ska bli verklighet. Skriv gärna ner hur du tänker förverkliga dina drömmar. Såg bara “Det här manifesteras nu åt mig. Det är underbart”. Känn att det händer. Se intensivt fram emot det. Gör allt du kan för att drömmarna ska bli verklighet.

Vi slutar aldrig drömma om ett bättre liv och nu är tiden för önskningar och drömmar. Inte bara vår. För ett par dagar sen var det nymåne, så tiden är perfekt för drömmar och önskningar. Nystart i ett harmoniskt liv. Lägg dina energier på det du vill ha mer av i livet.

Med drömska hälsningar från Laura, ljus och kärlek!