Tarotkort i tuffa tider

hopp och tro, spådom, tarot , ,

Har kommit på mig själv med att alltid dra ett tarotkort innan jag läser morgontidningarna på paddan. Bara på helgerna njuter jag av ett par papperstidningar. Hoppas  på ett positivt kort, men de kommer alltmer sällan när min fråga gäller nyheterna. I morse fick jag upp kort nr. 20 i den stora Arkanan. Förnyelsen! Ett kort som är förbundet med förlåtelsens ärkeängel Jeremiel och står för att förlåta både sig själv och andra.

Viktigt med detta kort är att du ska våga se livet från en annan aspekt. Vad som än händer runt omkring dig, ska du våga leva, njuta och förändra. Se över vad som är annorlunda och tänka efter hur du ska hitta din rätta väg. Hur du ska kunna lämna sådant bakom som belastar dig, för att gå vidare med lätta steg. Ritualer under fullmånen, där du manifesterar vad du släpper, är perfekta tillfällen att släppa och gå vidare. ,

Ta gärna en ametist i handen, som hjälper dig att ta rätt beslut och hitta lugnet, tänd rökelse med vit salvia för att mota bort dåliga energier. Du kan gärna ta en annan kristall, som du känner passar för dig – själv bär jag alltid en handsnidad grön malakit, i form av en groda, som skydd. Malakit som skydd och grodformen för förändring, visdom och magi.

Med ljus, skydd och kärlek från Laura