Tankens magiska kraft

Attraktionslagen, drömmar, magi , , ,

Allt börjar i tanken – du är vad du tänker. Tankar blir till ord, ord blir till handling. Du kan till och med tänka dig i form och påverka ditt mående om du lyssnar på dina tankar. Dina tankar styr dig, men du kan påverka dina tankar. Du blir det du tänker därför är det så viktigt att du styr tanken i positiv riktning.

Låt bli att jämföra dig med andra – du är du. Stärk dig med positiva ord, tankar, gärningar och känslor och var inte så kritisk mot dig själv. Se det du kallar för misslyckanden, som utmaningar istället och lär dig av det. Tro på dig själv och ta hand om dig!

Vägen framåt har obegränsade möjligheter, bara dina tankar sätter gränser. Själv tror jag på tankens starka makt och att om man önskar sig något tillräckligt mycket, då blir det så. Det räcker naturligtvis inte bara med önskan, man måste också lägga all kraft och alla de möjligheter man har på sin önskedröm.

Vill jag ha det där speciella jobbet, kanske måste jag gå några kurser för att få det. Är den speciella kärleken inom räckhåll, kanske måste måste man anstränga sig lite extra. Ett råd jag alltid ger är, att då måste du se till att själv må bra. Pyssla om dig själv, se till att du mår riktigt, riktigt fantastiskt bra – då brukar allt annat gå som en dans. Att tänka att du kommer att må bra om du får jobbet eller kärleken är fel väg, du måste tänka tvärsom. Du ska må bra för att uppnå det du vill.

Dina tankar blir till drömmar. I din drömdagbok kan du följa dina drömmar och få goda hintar om framtiden. Jag själv kanske inte skriver varje dag, om det inte varit någon speciell dröm, men runt fullmåne och nymåne skriver jag alltid ca 3 dagar före och 3 dagar efter och lite extra noga under fullmånenatten. Det du vill är det du drömmer om.

Försök att få in mer magi i ditt liv. Tro på mirakel, räkna även små vardagsmirakel och tro på att du kan nå dina mål. Tillit är viktigt – att tro på sig själv och att man klarar av att uppnå det man önskar. Inga negativa tankar! Hela attraktionslagen är uppbygd på idén, att positiva tankar ger positiva energier, som drar till sig positiva energier när de sänds ut i universum.

Med magiska hälsningar, ljus och kärlek från LAURA