Tankar i gryningen.

Uncategorized

Häxtimmen sägs vara mellan 03.00 och 05.00. Det är då som väggen mellan världarna är som tunnast och vi är som närmast den spirituella världen. Det finns nog inget som fascinerar mig mer! Klockan 03.33 var den tidpunkt då jag släpptes ut för detta jordeliv. Kanske känner jag därför alldeles speciellt när världarna möts.


Går jag genom skogen eller sitter vid en sjö vid den har tiden känns naturen väldigt nära inpå. Luften är tunn, alla ljud hörs särskilt tydligt. Vid vattnet speglar sig ljuset till fantastiska former.

I skogen är det särskilt trolskt. Vilda djur rör sig som mest vid den här tiden på dygnet, skuggorna växer och vandrar. Detta är den riktiga tiden för spådom. Jag älskar att sitta på en stubbe och dra mina kort. Ingen komplett läggning, utan jag blandar mina Tarotkort väl och drar ett kort efter det andra. Brukar dra 5 st vid sådana här tillfällen. Oftast gör jag sådana här promenader vid fullmåne eller nymåne.

Vill du att jag drar 5 kort åt dig vid nästa nymåne? Ring mig gärna och tala om vad du vill ha svar på. Jag behöver prata med dig för att få de riktiga förutsättningarna för ett bra resultat. Vid spådom under månen ber jag alltid ärkeängel Haniel, mångudinnan, om hjälp. Hon är den som har en fantastisk kontakt. Inte för inte är hon Mångudinnan. Hon ger dig intuition, självinsikt och står även för lycka och kärlek.

Ljus och kärlek från Laura