Svaren finns inom dig

Uncategorized , , , , ,

Brukar du ringa medium eller spådam, shaman eller alternativterapeut? Det händer att klienter ringer och säger “Jag säger ingenting, du ska berätta allt för mig”. Vill att jag ska vara någon sorts nyckel till deras liv. Eller bara svara på frågan om Mr X ringer klockan 20.00 på kvällen.

Visst går det bra ibland och kan vara rätt kul. Men jag vill gärna använda min mediala förmåga till att hjälpa klienten att hitta tillbaka till den rätta vägen. Att själv börja lyssna på sin själs viskningar, eller vad man vill kalla den, denna medfödda intuition och självkännedom. Jag vill helt enkelt hjälpa till, så att klienten förstår att hon/han redan har svaret inom sig. Att återuppväcka den den inre kraften för att leva ut sin fulla potential.

Svaret ligger ofta i barndomen och spåren dit hittar vi bäst med hjälp av kort och coachande samtal. Jag använder alltid min mediala förmåga och gärna i förbindelse med kort, kanske spåkula eller pendel. Det varierar på grund av klientens behov. Du är alltid den som bestämmer hur vi ska göra, jag föreslår vad jag tycker är bäst. Ofta är medial vägledning tillsammans med healing en bra variant. Healing fungerar bra även på distans. Det kan också vara skönt att sitta hemma på sin egen soffa när man tar emot healing.

Att du själv ska lära dig att plocka dina egna rosor på livets väg. Att du ska börja lyssna på din själs viskningar. Det är mitt mål.


Det är meningen att det ska vara lätt att leva. Att känna glädjepirr i magen när du vaknar och våga följa dina drömmar. Bred ut dina vingar och flyg. Du är unik, du är DU och ska inte försöka bli någon annan.

Ljus och kärlek från Laura