Stormen inom oss

ilska, Livsstil, själen, skydd , , ,

Känslorna stormar inom oss i livet ibland. Vi måste se dem som en kompass, som hjälper os navigera på livets väg. Oändliga, möjliga vägar som korsas med varandra.  Tänk på att du egentligen aldrig är vilse, du är bara på väg. Du har kommit till ett vägskäl i livet och behöver kanske hjälp med vägvalet eller med att ordna dina vilda  tankar.

Tid, Fantasi, Mörk, Gotiska, Kvinna

Du står där, bildligt talat, mitt i stormen och försöker ordna dina tankar. Som när vi känner oss ur fas och är mäkta irriterade över att våra förhoppningar förstörts och våra planer grusats. Inget blev som vi tänkt oss och nu står vi där vilsna och känner oss ofta orättvist behandlade.

Men…Det kan kanske vara en väg, för att få oss att tänka efter. Kanske har vi rusat fram utan att lyssna på vår intuition. Bromsat och verkligen känt efter.  Vi har alla en energi inom oss, som vi sänder ut genom luften till jorden, elden och vattnet. Till Universum.

Landskap, Fantasi, Storm, Hav, Gateway

Kanske behöver du någon att hålla i handen, men vill inte inviga vänner och familj. Då kan det vara en bra idé att ringa till en spålinje och få medial vägledning. Det du pratar om förblir i tystnad, så du kan ställa möjliga och omöjliga frågor. Allt för att få intuitionen att arbeta och så själen återigen sänder ut positiva energier. Inga tvivel eller negativa grubblerier ska ut till stjärnor och planeter.

En bra väg kan vara en läggning med tarotkort som visar dåtid – hur blev  det så, nutid – hur tilltrasslat är det egentligen, och framtid – hur reder vi ut det och kommer vidare. Just tarotkorten har visat sig vara en bra rådgivare, om man behöver en knuff i rätt riktning. Jag eller en kollega är beredda att hjälpa dig. Vår telefonlinje är bemannad dygnet runt. Välkommen.

Orakelkort, Tarotkort, Kort, Tarot

Med kortens kraft, ljus och kärlek, från Laura