Spåkulan, korten och pendeln…

Uncategorized , , , ,

I morse hade jag en rätt konstig upplevelse. Min “spåtelefon” ringde. Kallar den så, eftersom den bara används till mediala och rådgivande samtal. Den ligger på en liten kudde fylld med enris och -bär +lite salvia[sägs vara renande] framför min stora kristallkula. När telefonen hade ringt ett par signaler, så gled, utan att jag rörde kulan, den svarta sidenduk som skyddar kulan mot energier ner på bordet. Det såg ut som kulan var fylld med mörk rök. När jag började prata med personen, så steg röken uppåt och skingrade sig på vägen upp. Det såg ut som om röken kom från telefonen och lämnade den.

Samtidigt kände jag ett djupt lugn, när röken liksom försvann vägen genom kristallkulan och uppåt för att försvinna. Det var nästan att jag ville säga att, vet du, du har problem men de kommer att försvinna. Så jag började lägga kort. Första kortet blev ett ess i svärd, ett av de starkaste korten i kortleken. Det säger att allt omkring dig förändras till det bättre. Du får mental styrka och du agerar nu på ett sätt, som gör att du når ditt mål. Du får ny kraft och energi, så du ska inte tveka. Sätt full fart framåt. Du kommer också att få oväntade goda råd.

Jag fortsätter att dra kort. Nu får jag upp nr.3 i svärd. Ett kort som säger att du har konflikter eller problem som du inte kommer undan. Det är något oönskat och helt oplanerat som hänt och där du måste hitta en lösning. Du måste reda ut en känslomässigt svår situation, så att du kan gå vidare. När du gjort detta kommer allt att kännas bättre- Känns nästan som om korten kommer i fel ordning, men gör jag som nu, en trekortsläggning, ska korten sen sammanfattas. Så nu ska vi se vad det tredje kortet säger…..,

Upp kom en stjärna. Nummer 17 i den stora Arkanan. Detta kort säger att du har anledning till positiva förväntningar. Med kortet kommer ärkeängeln Jophiel, optimismens ängel. Han är också den ängel som kommer när något behöver rensas från negativa energier. Han är också den som kan ge dig svar på många frågor om ditt liv. Detta kort visar att du nu får oväntat stöd och att du kommer att lyckas med vad du vill åstadkomma. Samtidigt som jag drar det tredje kortet, brukar jag “sätta igång” pendeln och fråga om korten säger sanningen. Den här gången kom ett klart ja. En kort sammanfattning av kortläggningen vore att svårigheter och problem kommer att få en lösning. Följ din intuition och våga tro på dina drömmar. visa vem du är. Du är på rätt väg och lyckan ligger inom räckhåll. Där tänker jag också på “tillfälligheten” med kristallkulan. Mörka skuggor som steg uppåt, skingrade sig och och bytte färg till lätt blågrönt. Detta är ett litet exempel på hur en spådom kan gå till.

Ljus och kärlek från Linda