Spådom, magi och runor ….

Livsstil, magi, runor , ,

Runläggning är så mycket  mer än spådom – det är som att öppna vishetens bok. Det känns som om varje enskild runa besitter en speciell magisk kraft. Det ska uppfylla ens önskningar att bära sin favoritruna som talisman och ta den i handen då och då, samtidigt som man föreställer sig sin önskan uppfylld. Runor som Wynja = glädje och Feh = rikedom brukar användas ofta.

Själv bär jag alltid runan Feh i en vacker liten påse i min ficka. Rikedom, det är inte bara pengar utan ett rikt liv fyllt av positiva upplevelser, vänner, erfarenheter och en andlig livsstil fylld med magi. Intuitionen att märka det viktiga. Runa betyder hemlighet och i runorna finns en mångtusenårig visdom. Runraden med sina 24 runor sägs vara en karta över livet och universum, som läggs inte bara som spådom, utan för att få vägledning i sitt liv.

Runorna sägs också vara en portal till det ovetbara – källan som är orsaken till allt. De beskrivs ibland som en berättelse om energier och allvetande, samtidigt som de alla innehåller både ljus och mörker. Mer eller mindre. Men spådomskonsten är inte det viktigaste med runorna, utan magin att påverka företeelser i verkligheten. Runläggning är därför också en manifestation, där man måste vara i full balans och ha full tillit till de energier man arbetar med. Att arbeta med runor är en väg med hjärtat.

Med ljus och kärlek!