Spådom i gryningen

andligt, kristallkula, regn , ,

Sitter med kristallkulan framför mig på skrivbordet, mitt i fönstret. Ljuset börjar så sakta komma tillbaka och ger de mest fantastiska färgspeglingar i min spåkula, som svar på mina frågor. Idag verkar frågorna om kärleken vara de mest återkommande, så jag har också tänt rökelse – rosenblad för kärleksmagi naturligtvis, både för kärleken till oss själva och till mannen med lite torkad salvia i rökelsen, kvinnan, barnet, vännen. De magiska egenskaperna är inte bara kärlek utan också lycka och beskydd.

För att öka känslan för kärlek har jag också lagt några kristaller runt spåkulan. Rosenkvarts naturligtvis, kärlekens kristall, Ett par granater och en vacker månsten gör det komplett för att du ska kunna boosta dig själv och manifestera dina drömmar. Tänk på att rena dina kristaller ibland. Gärna med lite torkad salvia i rökelsen. Eller lägg dem på fönsterbrädan när fullmånen skiner.

Det verkar bli en bra tid för kärleken – I kristallkulan steg en djupt rosa rök mot slutet av min sittning – lågan på de tre röda ljusen runt kulan brann meden stark jämn flamma. Det stämmer också med de flesta horoskop runt fullmånen den 5 februari, när Venus har ett fördelaktigt läge.Tills dess förlitar jag mig på min spåkula varje morgon.

Med ljus och kärlek från Laura