Sommaren kom till slut…

andligt, Attraktionslagen, drömmar , ,

Det kändes segt i år med ett par bakslag som kom med ny kyla och till och med snö. Meu nu värmer solen från sin bästa sida, ibland  följd av solstormar och lite väl het.  Solen kunde nog inte motstå alla våra önskningar om solsken. Inte varje dag man sitter vid datorn i bikini -den  sitter kvar sedan simturen i gryningen. Jag som blivit en badkruka de sista åren, kunde inte komma fort nog i vattnet när solen började stiga. Det känns skönt att bara ha ett par kilometer till sjön.

Sitter och läser om attraktionslagen medan jag väntar på samtal. En av Universums viktigaste lagar och något jag brukar tjata om. Att vi får tillbaka de energier vi sänder ut, dvs det vi tänker på, om det nu är positivt eller negativt. Det viktigaste är hur vi känner oss inombords, för den känslan är magneten som styr vad som väntar oss. Ibland känns det som trolldom, för är man i en positiv fas och tänker positivt om sina livsdrömmar – det är då det händer. Allt är plötsligt möjligt.

Skriv ner dina drömmar, och utför en ljusritual där du skickar din önskan till Universum. Fortsätt att tro på att det du önskat kommer, även om det dröjer lite. Sänd din önskan så som om den redan vore uppfylld, lägg till din känsla och andlighet för att befästa lyckan i ditt undermedvetna.  Upprepa gärna din önskeritual under 3 nymånar, 3 gånger varje morgon och kväll och var övertygad. Tänker på den sångerska som sa “Om man önskar sig något tillräckligt mycket, då blir det så”.

Med magi, ljusritualer och kärlek