Solskensdagar…

energi, hälsa, KRYDDOR, tarot , , , , , ,

Efter en kall och regnig våt känns det underbart med några solskensdagar. I Tarotkortleken finns kortet solen med i den stora Arkanan [hemligheten] som kort nr 19. Det starkaste kortet i hela kortleken när det gäller frihet och lycka. Ett kort fyllt med glädje och sol. Änglakortleken säger att Uriel är solens ärkeängel och att söndagen är solens dag..

Att se solen fyller mig med glädje och energi. Det känns som om all livskraft vaknar till liv. Du får fantastiska nya idéer som leder till lycka och framgång. Lyckliga resultat kommer bara du tror på dig själv. Det är kort nr 9 i bägare i kortleken som är bestämt med, att bara man tror på sig själv tillräckligt, då ordnar sig allt annat också. Vattnets element är känslornas tecken och att bygga upp självtillit och trygga känslor är särskilt viktigt.

Sätt dig själv först och gör saker du mår bra av, sånt du helt enkelt gillar och som värmer själen. När allt känns rätt för dig, då löser sig det andra. Om det nu är kärlek, relationer, jobb eller pengar

I solens värme, vaknar känslorna till liv. Sommaren är kärlekens tid och värmens och resornas tid. Det är lättare att komma varandra närmare. Till och med vi slutna, lagom-människor som vi svenskar nu är, tinar upp i solen. Ibland har jag känslan av att det är i solen vi verkligen LEVER. Så nu ska vi ta reda på varenda minut. Sommarsolståndet kommer om 20 dagar, nämligen den 21 juni 2921 och jag vet inte om du känner som jag. Det är nu som det skulle vara skönt att stoppa upp tiden. Ljust nästan hela dygnet.

Jag vet att sommaren är min favoritårstid, när mina batterier blir fulladdade med energier. Solens tid är nu.

Soligaste sommarhälsningar, hopp och kärlek, från LAURA