Solens återkomst

ärkeängel, drömmar, energi , ,

Kanske är det för tidigt att ropa HURRA! Men solen sken så vackert redan på morgonens vovvepromenad, att jag kände mig fylld av energi. I det vackra morgonljuset gjorde själen små glädje skutt och hoppet om en vacker sommar kom tillbaka. Får hoppas att det inte bara är ett kort besök. Vi läser varje dag om extremvärmen, men till mig och min plats på jorden har den inte nått fram. Kanske väl det för dammen på gården ser rätt tom ut och kan väl behöva lite vatten-påfyllning. Men lite mer solsken vor härligt!

Ska bli fint till helgen säger “vädergudarna” på nyheterna, så vi får lita på dem. Har den här veckan redan dragit kort nr. 19 Solen vid några Tarotläggningar, så det verkar som om solen kommer med en underbar tid iallafall. När det kortet kommer förebådar det att vi har möjlighet att lyckas på sätt som vi knappt hållit för möjliga. Ett av de starkaste korten i leken. Tiden är ju dessutom rätt för framgång, nu direkt efter att Lejonportalen öppnade sig den 8.8. Ska vara den perfekta tidpunkten att sätta lysande idéer i verket.

Tro på dig själv så lyckas du säger kortet, för det är nu intuitionen leder dig till nya lösningar . Du blir klokare och får lättare att fokusera. Be gärna ärkeängeln Uriel att stå vid din sida och ge dig stöd. Denna naturens egen ängel lyser gyllene med rubinrött av visdom och hjälper dig sätta fokus på det som är viktigt. Ta chansen och utnyttja tiden.

Med ljus och kärlek!