Släpp taget om det som tynger dig…

Uncategorized , , , , ,

Livet är ofta hektiskt och fullspäckat från det vi vaknar till det vi lägger oss. Vi hinner inte med allt vi tänkt oss.Vi fokuserar och slösar bort vår energi på våra problem, våra bördor, som vi bär med oss varje dag. För andra känns ensamheten som en tung sten. Alla släpar vi omkring på något,

Om vi lärde oss att kasta våra stora “stenar”, de problem som tynger oss och istället fokusera på det positiva i våra liv. Le! Åt alla som du gör något för, eller som gör något för dig. Detta kan kännas som en simpel metod att sprida något positivt, men är tyvärr något som vi glömmer rätt ofta. Ett leende lyser alltid upp tillvaron. Säg TACK! Det skadar inte om du tackar din omgivning. Tvärsom. Räkna till tre när du blir upprörd över en sak. Då får du tid att tänka efter. Du undviker att slänga ur dig arga kommentarer, som kan förvärra situationen. Allt lugnar sig. Ta ett djupt andetag när du känner dig stressad. Andningen är viktig för att vi ska kunna stressa ner och koppla av. Det kommer alltid att uppstå stressiga situationer, men det finns alltid ett sätt att hantera dem på. Vi måste bara hitta rätt metod. Försöka agera med lugn eftertanke istället för att bara reagera.

Helt enkelt hämta andan innan vi reagerar. Lämna kvar jobbet på jobbet när vi är hemma. Inga kommentarer om det. Nästan ännu viktigare ät att lämna hemmet hemma när vi kommer till jobbet. Om du är på väg att säga något som inte är relevant, då är det bättre att inte säga något. Har du inget snällt att säga, är det bättre att hålla tyst. Att tala är silver, tiga är guld i sådana sammanhang- Var vänlig mot andra, både verbalt och i ditt agerande. Särskilt i det offentliga rummet. Försök att föregå med gott exempel. Sträva efter balans i livet. Det ger tid för dig själv och de du älskar. Gör livet lättare. Träna regelbundet. Det kan hjälpa dig att släppa taget om sådant du vill bli av med. Fysisk ansträngning hjälper dig att rensa tankarna och släppa det som belastar dig. Livet blir positivt. I stället för de problem, som kändes som tunga stenar, blir livet fyllt med lyckokristaller.

Hälsar Laura och sänder massor av positiva energier.