Skapa ny energi och nya drömmar…

Uncategorized , , , , , ,

Vill du drömma på natten, för att sen kunna tyda dina drömmar? Jag fick själv tipset att använda torkad gråbo som rökelse. Det är fantastiskt. Bränn det i ditt sovrum för att få avslöjande drömmar. Kanske känns örten lite trist, så jag brukar blanda med torkade körsbärsblad eller rosenblad. Glöm inte att lägga anteckningsblock vid sängen och skriv upp dina drömmar direkt när du vaknar.

I förra inlägget skrev jag om tallen och dess kottar. Tallens kåda har i nordisk folktro också bränts i ritualer for rening och bättre energier. Man kan också torka dess kvistar och bränna för förmögenhet och trivsel och även för att höja energier. Jag brukar göra ett fantastiskt gott och nyttigt te på tallbarr. Jag lägger en tesked hackad färsk eller torkad ingefära, en tesked strimlade, torkade apelsinskal [utan det vita] och en halv kopp hackade tallbarr, nyplockade eller torkade i tekannan. Häller på kokande vatten och låter dra i 10 minuter. Smakar himmelskt.

Torkat väldoftande trä som brinner långsamt, används också av shamaner i vissa delar av Ryssland för stegrad och bättre energi. Att bränna cederträ är bra för ordning och reda och och för att rensa energier. eller också bränner du tallkotte/salt Om du inte vill bränna något, så går det bra att använda en himalayan salt-lampa. Du tänder den för frid och kärlek, fred och goda energier. Ju mer du gör för att rena, rensa och röja, desto mer flow och positiv energi kommer in i ditt hem och ditt liv.

MED MAGISKA HÄLSNINGAR FRÅN LAURA