Själens viskningar…..

Uncategorized , , , ,

Om du lyssnar på själens viskningar så blir det alltid rätt. Själen vet vilken person du är innerst inne. Ett kärleksfullt mantra kan hjälpa dig. Vad är då själens viskning frågar du. Din intuition, den där första snabba känslan du får när det gäller ett val eller en relation. Nyckeln till sanningen.

Stenar, Balans, Harmoni, Inspiration

Intuitionen är vägvisaren till sanningen. Vägvisaren till det rätta valet, det rätta handlandet inför ett beslut. Ja eller nej. Det är inte känslan du får, när du ältat ett problem fram och tillbaka. Ibland kanske du låter rädslor styra dig från det du vill innerst inne. Eller du tänker, vad ska de andra säga. Men det handlar om att gå sin egen väg i livet och lyssna på sin innersta röst. Denna själens viskning. Nästan som att se livet i en kristallkula.

Avgift, Angel, Elf, Vinge, Mystiska

När vi förminskar oss själva missar vi chansen att leva våra liv till fullo. Vår inneboende potential står i ständig kontakt med vår själ, den vi innerst inne är. Våga göra ditt val efter själens visdom, lyssna på dess viskning. Du ska alltid agera på den första inspirerande tanken, känslan, intuitionen. Om du börjar älta kanske du grundar beslutet på negativa händelser i det förflutna. Våga vara ärlig.

Sky, Kärlek, Andliga, Ovan, Topp, Dröm

Låt mantran hjälpa dig på vägen. Till exempel, “Jag väljer kärlek. Alla mina val är baserade på kärlek. Jag lyssnar alltid på min inre röst”. Så våga vara ärlig, själen älskar när vi är ärliga och litar på intuitionen.

Ljus och kärlek från Laura