Silver och pärlor….

andligt, ärkeängel, lyx, magi

Verkar behövas under hösten för bättre ekonomisk tur. Annars är det väl alltid bra att ha lite positiv magi för pengaflödet! Just pärlemo sägs särskilt starkt dra till sig överflöd och även stärka din personlighet så din karisma lyser. Vem vill inte det. Men inte bara vita pärlor är magiska. De svarta sägs ha ännu fler både magiska och helande egenskaper.

Det gäller att hitta pärlan som ligger gömd i sitt skal. Den svarta pärlan är den dyraste och exklusivaste äkta pärla, som från ett sandkorn har växt minst 3 år inne i sin mussla. Så länge växer också den vita, men det är de svarta saltvattenspärlorna från söderhavet som ger mest magi, sägs det iallafall. Svarta pärlor är för kvinnors visdom, beskyddar mot olyckor och återställer förmögenhet efter förluster.

Själv har jag de vita som favoriter och jag har även läst att det mest ankommer på glansen och återspeglingarna. Pärlornas magi sägs påverka strömningar i vårt undermedvetna och lär oss följa vår intuition. Ska hjälpa oss vid healing och att komma i kontakt med änglarna.

Pärlor på ett silverskrin är vackert och måste vara det optimalt lyckobringande. Silver används för all mån-, stjärn- och nattmagi, för andlighet, tur, ökad intuition och bättre ekonomi. Dessutom bringar det oväntade, positiva händelser in i ditt liv.

Silver och blått är så vackert tillsammans och används ofta i smycken. Som färg är blått rättvisans färg och ger auktoritet och makt. Perfekt färg vid en anställningsintervju då den skapar förtroende. Klokhet, idealism och ledarskap finns i färgen. Den hjälper dig också få healingkraft från högre källor. Tänd ett blått ljus i en silverljusstake, som ritual när du ber om något av detta.

Med ljus och kärlek från Laura