Se framtiden i spåkulan.

Uncategorized

Vi sierskor och medium spår och ser framtiden på många olika sätt. Jag själv och många andra tycker om att använda kristallkulan i vårt arbete. Svaren brukar för det mesta vara tydliga. Olika speglingar och ljusbrytningar gör att bilder och rökformationer bildas i kulan.

Tvål Bubbla, Kristaller, Eiskristalle

Kristallkulan ses som en symbol för mineralriket och dess skapande kraft. Man använder den tex vid Meditation, Ritualer, Spådom, Healing, Rening och naturligtvis för att Spå om framtiden. Det är upp till var och en att tro på kristallkulans meddelanden.

Jag brukar använda kristallkulan tillsammans med tarotkort och hjälp från ärkeängeln Uriel – han som står för visdom och visioner och ser in i det eviga livet. Han brukar kallas naturens egen ängel.

Tarot, Tarotkort, Fortune Teller

Kristallkulan bör vara rund så den avger och tar upp energier i alla riktningar. Nuförtiden använder man även spåkulor av glas, men jag föredrar min gamla kristallkula, som är ett arv från min mormor. Här får jag oftast in bilder av det jag frågar om. Tidpunkten när jag kan spå i min kristallkula är skymning och gryning, när ljuset är just så man kan urskilja bokstäverna i en bok. Då kommer bilder, rök och skuggor som ska tolkas, upp som bäst. Kristallkulan är alltid välputsad och renas med rök från vit salvia mellan varje användning.

Den förvaras alltid under en duk av svart siden. Alltid beredd att användas när tidpunkten är rätt. Tänk på att en reading med kort och kristallkula tar minst 30 minuter.

Ljus och kärlek från Laura