Runorna spår kallare vindar, inte bara vädermässigt ….

harmoni, magi, mindfulness , ,

En fantastisk årstid egentligen. Kylan biter ibland och mina simturer blir allt  kortare. Men svampåret är fortfarande fantastiskt. Blåbär har varit mindre än det brukar, men jag har ändå fått så det räcker över vintern. Lingon så mycket jag orkar bära hem, men väldigt lite tranbär. Björnbär har jag trädgården full och nyponen börjar rodna. Idag satt jag mitt i ett enormt lingonfält på morgonkvisten och la mina runor – är alldeles rödprickig, men det var enda platsen där myggen inte var som tokiga.

Faktiskt en magisk plats för mindfulness. Lingon är magiska med alla massor av vitaminer och annat nyttigt. De sägs också hålla otyg och onda energier borta, så lite av mina malda, frystorkade lingon brukar också få en plats i min skyddande rökelse. Jag var fullt uppslukad i nuet där jag satt på min “bädd” av lingonris och la mina runor… 5 stycken drog jag upp ur min runpåse för att se vad komma skall och även få lite ordning på tillvaron. Man vill så mycket och är sedan besviken när man inte klarar hälften. Att få ordning på tillvaron är viktigt, för det där med många bollar i luften rör bara ihop. Har nog försökt för mycket sista tiden, så nu gäller permanent mindfullness . Det är här och nu som gäller.

Det är väl också i stora drag vad runorna sa. Lägger jag ihop resultatet, så ser det ut som en hel del svårigheter behöver lösas, innan något positivt händer. Dyker upp några hinder, som man behöver komma över, för att komma i balans. I en tid av omvandling är det bäst att tänka efter först. Men inte älta fram och tillbaka. Lyssna på intuitionen, denna sanningens gnista som dyker upp när vi ställs inför en situation där vi behöver ta ställning. Det undermedvetna reagerar blixtsnabbt.  Sägs att det är själens svar. Huvudsaken är ju att framtiden helt allmänt ser ljus ut och att allt ordnar sig.

Med mycket ljus och massor av kärlek!