Runläggning i månsken

andligt, drömmar, energi , ,

När fullmånen står högt på himlen i den mörka natten, då känns det ibland rätt med en runläggning. Natten som var,  innan månen gick i full,  kände jag för en alldeles speciell runläggning. Det blev en läggning med fem runor för framtiden. Först upp kom Hagal som berättar om okontrollerade händelser och kaos. Men också döljer en positiv förändring som kan förvandla kaoset till förståelse. Därefter vände jag upp Thurs – Törnen, som kommer med hemliga utmaningar och konflikter, som ska lösas innan svårigheterna vänder.

Men det blev lite bättre känsla när Ur, styrkan, dök upp med löfte om att ansträngningar vi gör kommer att bli belönade. Vi kommer att klara av de hinder vi möter på vägen. Särskilt glad blev jag över att som fjärde runa få se Ken, Lyktan, som lyser upp vägen för oss och ger inre vägledning genom vår intuition. Vår inre röst, som sägs komma med erfarenhet från dolda minnen och ger oss förmågan att förutse något.

Till slut den femte runan, som ger det slutliga resultatet om det som händer i framtiden. Pirrade lite när jag vände på den sista runan i Tors kors, som femkortsläggningen kallas. Upp kom Bjarka, Läkekraften som är en mycket positiv runa. Den lovar en ny positiv energi, ny början, både andligt och fysiskt – helande efter en tuff tid! Precis vad vi behöver inför sommaren.

Med ljus och kärlek från Laura