Rökelsens magiska dimma

glädje, kärlek, magi , ,

Älskar du liksom jag dofter? Både aromaljus och rökelse står alltid på mitt bord när jag har samtal på linjen, lägger kort eller runor, manifesterar, utför besvärjelser och ritualer. Plus lite då och då i vardagsrumgsrum och badrum. Alltid anpassat efter behov av vilken doft, färg och magisk verkan som behövs.

Idag är måndag och ljusen som brinner är vita och silverfärgade – doften av jasmin sprider sig i rummet från rökelsekärlet och ger lugn. På bordet runt ljus och rökelsekärl ligger månsten och några vita pärlor utströdda. Vitt och silver står för fred, sämja och magi samtidigt som de stärker självförtroendet och ger inre drivkraft. Silver ska också ge tur i pengafrågor. Månsten drar till sig kärlek och används vid nattmagi i månskenet. Pärlorna stärker personligt karma, utstrålning och skönhet. Jasmin ger lycka, magiska drömmar, stöder andlighet och kontakt med månen. Planeten som styr oss denna drömmarnas dag, måndagen, är ju just månen.

Ärkeänglar som är passande att be om stöd på måndagar är förstås Haniel, som också är mångudinna och Gabriel – kärlekens och hoppets ärkeängel, som skiner i vitt och brukar dyka upp med en vit lilja i handen. Han vill att dina önskningar ska uppfyllas och månar om din lycka. Han uppmanar dig också att vara dig själv och att tro på dig själv. Haniel påpekar att du alltid ska lyssna på din intuition, den där första tanken som kommer inför ett beslut.

Med ljus och kärlek från Laura