Röda ljus och röda drömmar……

ärkeängel, Eld, magi , ,

Nu är den långa julhelgen snart slut … annandag jul och jag vaknade till en underbar natthimmel. Fylld av gnistrande stjärnor och en nästan full måne. Den går i full redan i morgon natt 01.33, så jag passade på med fullmåne ritualer lite i förskott i den vackra natten. Inte bara annandagen utan även en tisdag. Dagen då vi kan uppnå sådana önskningar,  som som verkar skir omöjliga.

Dagens färg är röd och ärkeängeln Samael, den renande eldens ängel, härskar tillsammans kraftens planet Mars.  Ingenting är omöjligt en dag som denna. Utanför mitt fönster brinner en stor eld med granris, passade för både kärleks- och hälsoritualer, samtidigt som granens ris ger skydd mot illasinnade energier.

Här inne i fönstret brinner många röda ljus, ett stort tjockt i mitten och 8 lite mindre på varje sida. Tänkte på det kinesiska lyckotalet 8, som också ger rikedom, när jag placerade ut ljusen. Vem vill inte ha det tillsammans  hälsan och kärleken! Önskar en underbar dag och tänder ännu ett stort rött lju.s som får brinna för extra allt av framtida  lycka under dagen.

Med ljus och kärlek för dina drömmar…