Regn och månsken

Måne, mörker, regn , ,

Det blev inte som tänkt – nattens måne var skymd av regnet, när jag tänkte lägga runor under den inkommande fullmånen. Gör ett nytt försök kort före midnatt, för först nu kl 13.40 finns fullmånn där bakom molnen. Beredd att ta emot våra manifestationer. Nu ska vi lyssna på vår intuition och gå till grunden med oss själva. Ta avsked från gamla blockeringar som håller oss tillbaka.

Självinsikten är viktig för att se sanningen om oss själva i ett nytt ljus. När jag manifesterar under fullmånen brukar jag be ärkeängeln Haniel, mångudinnan framför andra, om hjälp med mina förehavanden. Det passar perfekt den här gången, med just Haniel som också är måndagens ärkeängel, hon som lär dig lita på din egen andlighet och ger gudomlig vägledning.

Fyll dina tomma flaskor med vatten och låt vattnet renas i månens sken. Vi använder ofta månvatten vid spådom och olika reningsritualer. Låt flaskorna, fyllda med vatten, stå på fönsterbrädan i månskenet under natten. På morgonen har du ditt perfekta månvatten, för rening eller som att sprinkla som kärleksdroppar. Dssa magiska droppar kan förstärka dina manifestationer och kan användas till att rena, helande kristaller, ge örter mer kraft och mycker mer.

Önskar dig magiskt månsken!