Positiva tankar, mantran och ritualer….

Uncategorized

En gammal ”sanning” säger, att oavsett om du tänker att allt går bra eller om du tänker att allt går på tok, så har du rätt. Tankens kraft är så stark, att den kan ändra vårt livsöde. Om vi tänker positivt sänder vi ut positiva energier, som återigen drar till sig positiva energier.

Nyckeln till en lyckad ritual, är att ha tillit till den. Släpp kontrollen och lita på din ritual och ditt mantra, [spell eller bön].

Eftersom jag älskar ljusmagi, börjar jag med det. Ljusmagin har djupa rötter inom både trolldom och nordisk folktro. Så vi tänder ljus för pengar och kärlek!

Förbered en fin plats. Ljuset ska vara färgat rakt igenom. Här använder du ett grönt ljus, om pengar och jobb är viktigast. Är kärleken viktigast, ta ett rosa ljus. För mer passion ett rött. Rena ljuset med mineralvatten. Olja in det med en fin olja (ex. mandel eller oliv) blandad med torkad eller färsk, finhackad basilika och gärna lite kanel. Just basilika är magisk för både kärlek och pengar. Du gnider in oljan uppifrån och nedåt med medsols rörelser för det du önskar. Önska så länge ljuset brinner, eller allra minst 10 – 15 min. För samma önskemål kan du återanvända ljuset. Tre dagar i rad är bra. Tänd alltid ett nytt ljus för en ny önskan.

Tänk på att uttrycka din önskan med ord och föreställ dig, att situationen är så som du önskar. Om du söker god ekonomi ska du föreställa dig hur pengarna dras till dig från oväntade källor. Känn pengarna i handen, känn lyckan när du lägger dom i plånboken, ser dom på kontot.

Om du söker kärlek eller vänskap med en viss person, föreställ dig hur du umgås med kärleken eller vännen. Vad ni gör, hur ni pratar med varandra. Kramas.

Säg ditt mantra, ditt spell, din bön, så som om din önskan redan är verklighet, lev det. Tro på det och se det framför dig. Måla bilden i tanken och släpp tvivlet.

Säg… Jag vet… Jag känner… Det är mitt…. Låt det ske… fyll i med ord hur du känner när situationen är som du vill ha den. Avsluta med… Så är det!
Ring gärna om du vill ha hjälp och råd med ljusmagi och mantran, speciellt för din situation.

Stor magikram från Laura, ljus och kärlek