Positiva tankar är magiskt

Attraktionslagen, drömmar, magi, Trolldom , , , ,

Vi bär alla på drömmar, både sådana vi tror är ouppnåeliga och andra, som vi rätt lätt skulle kunna fixa. Man måste sluta tro att det är rätt att vara nöjd med det man har, utan istället förstå att möjligheterna i livet är obegränsade. Det handlar om att hitta sin speciella plats i livet och bli lycklig. Visst låter det som magi. Genom att ha en positiv attityd och se möjligheterna i varje situation kan du åstadkomma en förändring. När du strålar ut positiv energi attraherar du positiv energi.

Du kan inte förändra tillvaron på två sekunder. Du måste tro på ditt mål och arbeta på det, för att du själv har valt det. Du måste tro på dig själv och att du kan uppnå det du föresatt dig. Just detta att tro på sig själv är så viktigt, att det kan “försätta berg”. Därför måste det du eftersträvar också ligga inom möjligheternas gräns. Du kommer aldrig att kunna flyga eller färga himlen röd. Viktigt att tänka på är att du aldrig misslyckas innan du ger upp. Det finns alltid nya vägar att nå sitt mål.

Med en positiv inställning har du all möjlighet, att nå vad du du önskar. Bejaka ditt värde och din kompetens, för hur ska du övertyga andra att tro på dig, om du inte tror på dig själv. Om du utstrålar självsäkerhet, blir du alltid bemött på ett annat sätt. Upp med hakan, sträck på ryggen. Och le, le mot den du pratar med, den du möter och mot din egen spegelbild. Se dina tidigare misstag som en möjlighet till förändring. Något annat som är viktigt – sluta lägga energi på något som du inte kan göra något åt. Att vara ledsen eller arg över något man inte kan ändra eller påverka är bortkastad energi.

Vägen mot möjligheterna är oändlig. Att gå vilse någon gång kan leda in på en outforskad väg, full av nya möjligheter! Ser jag tillbaka på min egen väg har chanserna alltid varit som bäst när jag pysslat om mig själv och mått så där riktigt bra. Inga jättegrejer, utan gjort det jag tycker om. Skämt bort mig med vardagslyx, Avkoppling – njutit av väldoftande tvålar och oljor under duschen eller i badkaret. Levande ljus och några blommor både i badrum och vid soffan där jag ligger och läser mina älsklingsböcker. “Pink bubble” meditation, där jag föreställer mig att jag redan lever i min önskevärld. Man kan uppnå så mycket med så lite, för sitt eget välbefinnande. Le, glöm inte det. Leendet öppnar dörrar.

Magi var övertygelsen om att människan genom kontakt med övernaturliga makter kunde påverka sitt liv. Men det har ändrats lite under senare årtionden. Genom attraktionslagen och mer intresse för det mediala, har tyngdpunkten kommit att ligga på “tankens kraft”. Vad vi tänker sägs vara en dialog med universum. Vad vi säger är “ordets kraft” och vad vi skriver “det skrivna ordets kraft”. Det påverkar oss. När vi har turen på vår sida i rätt ögonblick – då känns det som magi. Jag försöker ofta påverka med positivt tänkande och ljusmagi. Tänder ljus i rätt färg, för hälsa och pengar gröna ljus osv. Smörjer medsols in med passande örtolja, nedåtgående för att “jorda”. Tänder rökelse och en aromalampa med härliga dofter. Jag skriver min önskan 3 gånger på ett pappersark, läser högt vad jag skrivit och föreställer mig intensivt min önskan som verklighet, medan jag bränner papperslappen i ljuslågan. När jag släcker ljuset med en sked viftar jag röken mot mig. Blåser inte ut ljuset, för jag vill inte blåsa bort min önskan. Denna ritual upprepar jag vid varje ny månfas och vid speciella dagar som ex. nyårsafton.

Med ljus, kärlek och lite magi från Laura