Positiva energier inför helgen

förtroende, Måne, tarot , ,

Funderar du på den kommande helgen? Kanske en läggning med Tarotkort kan hjälpa dig hitta svaret. Lade själv mina kort i morse! För det mesta drar jag ett enda kort vid morgonkaffet, men idag blev det en trekortsläggning.  inför nymånen på måndag. Jag älskar fullmånens starka kraft och är helt fascinerad av nymånen, som står för både avslut och en ny början. Passar på att spå i både kort och runor.

Är det något jag inte hunnit släppa taget om under senaste fullmånen, så låter jag det komma till avslut ett par dagar före nymånen. Idag är en sådan dag, när jag vill avsluta eldcermonier som jag hållit på med ett tag och känner nu att det jag ville avsluta kommer att försvinna utan vidare spell och ritualer. Nu är det en ny början under måndagens nymåne som gäller, För nystarten har jag förberett 3 röda kuvert med mina viktigaste önskningar som kommer att brinna under mina manifestationer vid klockslaget för nymånen vid 8.30-tiden på morgonen. I Fiskarnas tecken den här gången. Det lovar att bli en bra tid för att uppnå sina mål och önskningar, om man lyssnar på sin intuition.

Vid den här nymånen kommer jag att be ärkeängeln Haniel, som också är mångudinna, om hjälp. Jag har förberett silverfärgade ljus, Haniels och även måndagens färg, som sägs ge tur i både kärlek och pengaflöde. Färgen står för försoning, självförtroende och stärker vår personliga karisma. Vill du ha mångudinnans hjälp, använd gärna vita pärlor och silver för att förstärka din önskan om en bättre livskvalitet, kärlek och pengar.

Med ljus och kärlek från Laura