Positiv livsstil

Attraktionslagen, drömmar, Livsstil , , , ,

Min livsstil bygger på positivt tänkande, tankens kraft och Attraktionslagen. Det är något som hjälper mig och många andra att skapa det liv vi önskar oss. Om din egen drivkraft brinner starkt nog, då kan du bryta dig loss från massan och göra som du önskar.

Många tror att Attraktionslagen är ett verktyg – någonting som man använder när man vill manifestera en önskan. Ett “spell” för det man önskar. Men så enkelt är det inte. Om vi vill dra till oss något annat eller annorlunda än det vi har, måste vi förändra våra tankar och känslor. Arbeta för det nya. Tankemässigt och rent praktiskt.

Om vi går omkring och tänker på vår önskan som en brist, då är det bristen vi sänder ut och får tillbaka. Så var försiktig när du pratar [tänker] med dig själv – det går rakt ut till Universum och påverkar energierna. Tänker du negativt kommer det negativt tillbaka. Jag har skrivit rätt mycket om tankens kraft. Kraften kan vara så stark, att om jag tänker “Jag klarar detta”, då blir det så – tänker jag däremot “Detta klarar jag aldrig”, då blir det så. Rätt vilket som, genom att vi och Universum påverkats av våra tankar.

Likaså när vi mediterar, utför ritualer, tänder ljus och önskar – då ska vi alltid föreställa oss att vår önskan är verklighet redan nu. Attraktionslagen är som en spegel, där tankar reflekteras till Universum och tillbaka. När vi stressar och kämpar för att kontrollera och lösa allt själva, så lever vi spänt under självkontroll. Om vi släpper stressen och slutar kämpa, då lever vi med vår kraft i ett flöde. Fokuserar vi mer på tillit, hopp och glädje. Framför allt tillit till Universum gör det lättare att lyckas med förverkligandet av våra drömmar.

Om du längtar efter att möta den stora kärleken, då skickar du en signal till universum att du vill träffa någon. Viktigt är att du skickar en kärlekssignal till Universum, eftersom du har kärleken inom dig. Så får Universum en signal att kärleken redan finns och nu gäller det att spegla kärleken och skicka den rätte. Om du skickar ut “må bra”-signaler skickas likadana tillbaka. Vi måste ha tillit och släppa kontrollen, så Universum kan leverera. Först då kan det vi önskar komma in i vår verklighet.

Så var tacksam för det du har. Gör saker som får dig att må bra. Sjung, dansa, skratta, le, meditera, yoga eller bara var. Föreställ dig hur du vill att det ska vara, så starkt att det känns som verkligt. Visualisera drömmen om din önskan. Kan du “se” det, då kommer du att få uppleva det. Våga leva och utmana dig själv. Ta tacksamt emot det som kommer till dig. Omfamna önskedrömmen.

Med ljus, kärlek och positiva energier från LAURA