Önskningar under nymånen.

Uncategorized

Vi har nymåne på måndag den 20 juli 19.33, så låt oss ta vara på den tidpunkten för att låta Universum veta våra önskningar. Nymånen är den perfekta tiden för oss att starta upp våra framtidsdrömmer med månens hjälp. Det känns helt rätt att be mångudinnan, ärkeängeln Haniel om hjälp.

Det är nu våra drömmar ska börja ta form. Det är nu vi ska börja planera. Kom ihåg att allt är möjligt. Det är rätt tid att be om det som vi vill ha i framtiden.Vi måste undvika att tänka på det som vi inte vill ha. Det är mycket viktigt. Meditera om drömmarna och se allt som om det redan vore verklighet.

Vi ska ta oss tid under nymånefasen och skriva ner eller måla/rita våra önskningar. Det kan vara bra för att visualisera vår önskan så den blir verklighet. För det vi verkligen tror på, det kan vi uppnå. En klok man [dr. Wayne Dyer] har sagt “Upplev känslan av att dina önskningar slagit in. Känn det. Tänk det. Säg det högt”

Under nymånen skyndar vi på skapandet av drömmen ordentligt. Det är så det blir magi och det sker helt naturligt. Viktigt är att vi manifesterar önskan inför nymånen. Det ska också kännas bra när vi önskar och komma direkt från hjärtat. Tanken är att vi redan har det vi önskar och känner så. Varje nymåne ska vi föra fram våra önskningar, för allt kan ta tid. Så vi måste vara ihärdiga och meditera vår önskan varje dag, se den, “ta på den”.

1. Önska dig vad du vill, som du tror att du kan få.

2. Ta ett litet steg i taget. Det kan dröja många nymånar. Tro att det du önskar är möjligt. Tålamod och tillit är absolut nödvändigt.

3. Du kan önska en känsla istället för en sak.

4. Önska dig inte en speciell person, utan exempelvis – den bästa kärleken för mig.

5. Önska inte en speciell förändring från någon.

6. Tro på att du är värd det du önskar.

Nymånen den här gången är i kräftans tecken, ett vattentecken. Så gör gärna dina önskningar vid en damm eller sjö. Eller varför inte i badkaret. Jag älskar att ta ett härligt bad med örter, nyponrosblad, björkblad och rosa himalayasalt. Massor av tända ljus och rökelse, passande till önskningarna.

Önskar en härlig helg och en magisk nymåne på måndag kväll.

Ljus och kärlek från Laura