Önsketänkande

Attraktionslagen, magi , , , , ,

Bestäm dig för att livet ska gå som en dans. Börja se dig själv som en lyckosam person och allt kommer att vända till det bättre. Var alltid positiv och slösa inte bort din tid med att tänka på något du inte vill ha. Då kan du sända negativa energier och istället locka till did det oönskade. Att tänka är som en dialog med universum, så var försiktig med dina tankar. Att oroa sig är nästan som att be om vad man inte vill ha.

Så, lätt är det inte. Allting startar med hur du tycker om dig själv och hur väl du tar hand om dig själv. Då sänder du signaler att du är värdefull och förtjänar det bästa

. Varje gång jag drar kort nr. 9 i bägare i tarotkort leken, tänker jag på detta. Kortet påminner om att du ska älska dig själv, så som du är. Även dina små fel och brister. Såna har vi alla. Du ska älska dig precis som du är. Är allt är OK med dig själv, brukar allt annat lösa sig automatisk Så sätt kärleken till dig själv högst på önskelistan. Istället för tvärsom. Det är inte när vi fått det ena eller andra gjort och klarat en massa arbete, som allt vänder. Det gör det, när du accepterar dig själv fullt ut.

Låt aldrig dina önskningar rinna ut i sanden. Ta bildligt en spade och samla snäckor och kristaller, som symboler för dina möjligheter. Säg aldrig att något är o-möjligt, säg istället att du ser chansen att göra det möjligt.

Jag läste just om en bok som heter Önsketänkande, “Det du önskar kan du få av Noelle Oxenhandler. Den handlar om hur hon själv under ett år följde alla tips och råd om Attraktionslagen, ritualer, spell, mantran osv., för att förverkliga drömmar. Och hur hon själv blev förvånad när saker började förändras. Rolig och läsvärd!

Med massor av ljus och kärlek från LAURA. Du kan om du vill! Allt är möjligt om du tror på dig själv! [Naja, nästan.]