Onsdag – Merkurius dag

drömmar, magi, spådom, , , , ,

Förutom Merkurius, även Odens dag. En dag när det är bra att utföra ritualer, besvärjelser och böner när det gäller ekonomi, pengar och affärer/jobb.

Onsdagen är också kommunikationens och skrivandets dag, så passa på med jobbintervjuer och löneförhandlingar just på onsdagar.

När det gäller skrivande är det den egyptiska gudinnan Shehat som håller i tyglarna nu. Hon är skrivkonstens kvinnliga gud och skrivarguden Thots motsvarighet. Även hans maka och vishetens gudinna.

Jag har en gammal bok från min farmor, där hon har skrivit upp alla spell, böner och besvärjelser som hon använt. Det har naturligtvis kommit till en del nya, både från min mor och mig , men det känns tryggt och beprövat med hennes. Jag hjälper gärna till att formulera allt mellan spell och mantran, men eftersom det ska vara mycket personligt, är det bäst om vi gör det tillsammans om du inte vill formulera ditt spell helt själv.

Studerar du och har turen att få skriva ett prov eller till och med göra en examenstenta på en onsdag, då har du riktig tur. Det måste bara lyckas! Har du skrivit en novell, eller kanske en bok? Se till att förlaget får det på en onsdag.

Jag tänder vackra gröna ljus, insmorda med enbärs- eller tallbarrsolja på onsdagarna. Skadar inte att “kasta” lite ljus på pengasidan ibland. Brukar till och med läsa upp några spell och manifestera. När jag manifesterar tänker jag mig pengarna i plånboken, känner dom riktigt i handen, ser dom på kontot framför mig.

Det där med tankens kraft tror jag på – inte så jag önskar mig mig orimliga saker och summor, utan lite extra som förgyller tillvaron. Någon gång då och då, kommer något glädjande från helt oväntat håll och det “skyller” jag på mina böner och affirmationer till universum. Börja nästa onsdag så får du se, snart börjar små ljusglimtar dyka upp.

Med häxiga besvärjelser om pengar, lycka och bra affärer, plus ljus och kärlek, från LAURA.