Ödet i din hand

andligt, Attraktionslagen, harmoni , ,

Det finns mycket vi kan göra för att ta makten i vårt eget liv. Styra tillbaka in på rätt livsväg, om vi råkat förirra oss, men det är så lätt gjort att gå vilse. Ibland vill vi ett, men ödet har förutbestämnt något annat. Själv ser jag detta som i högsta grad tänjbart och ödet vill oss gott, så med hjälp av goda, positiva energier och med tankens kraft, kan vi ändra på mycket till vår fördel. Till exempel kan vi ge lite extra omtanke i denna kärlekens månad februari och blir säkert belönade med fina händelser.

Tänk också på Karma, gör vi gott kommer det gott  tillbaka till oss – elakheter brukar straffa sig själva gånger tre. Kanske inte genast, men det kommer. Väl grunden till att jag aldrig är arg länge på någon. Det fixar sig utan min “hjälp”. Inom buddhismen är Karma lagen om att varje handling leder till motsvarande tillbaka, Det för tanken till Attraktionslagn. att positiva energier attraherar positiva och att negativa tankar kan ställa till det så vi drar till oss negativa energier.

Vi ska själva heller aldrig utmana ödet och önska någon annan elakheter – inte ens om det vore välförtjänt. Om vi försöker oss på så kallad “svart magi” är risken stor att den slår tillbaka på oss själva. Vad vi däremot kan göra är att skydda oss mot onda energier genom olika ritualer. Favoriten är för mig att bränna rökelse med vit salvia och kanske strö lite rosa salt vid ytterdörren. Vill jag förstärka skyddet kan jag hänga en krans av enris på ytterdörren. Jag tipsar gärna om fler varianter för att mota bort “elakheter” i dörren för att skapa harmoni.

Med ljus och mycket kärlek från Laura