Nytt år, nya möjligheter

energi, glädje, hopp och tro , ,

2024, 1 januari – ett nytt år likt ett blankt pappersark som vi ska fylla med händelser. Jag började redan kort efter midnatt med ljusmagi och ritualer – det är måndag, så jag hade fyllt skrivbordet med vita pärlor, månsten och silverfärgade ljus [dagens färger] för att manifestera önskningar till måndagens ärkeängel Haniel. som ju även är mångudinna. Satt och tittade ut på all snö, allt vitt och ändrade mig.

Nu brinner ute en kittel full ved och rökelse för allt som går att önska. Runt omkring står tända ljus i alla bara    tänkbara färger för allt mellan hälsa, kärlek, pengar, skydd, lycka, hopp och fred. Allt som sänder goda vibrationer och fyller på våra energidepåer, ger kraft och livsglädje för att ta tag i det som kommer den närmaste tiden och förbereda oss på det som komma skall. Förutom Haniel, ber jag även om stöd Raziel, mysteriernas ärkeängel och Raquel, ärkeängeln som härskar över snö och is.

Nytt år är en sorts pånyttfödelse när cirkeln sluts och allt får en ny början. Viktigt att inte ta med sig något negativt grubbel in i framtiden utan hitta avslut, förlåta sig själv och andra betyder inte att allt är ok bara att vi släpper det. Nu går vägen framåt! Passa på med ljusmagi och ritualer för hopp och tro. Tänd varje dag ett ljus och dra ett dagens kort. Tiden är bra för spådom och kan hjälpa till att öppna nya dörrar.

Med tända ljus, kärlek och framtidshopp!