Nystart efter nymånen

andligt, runor, själen , ,

Har haft ett par runläggningar under nymånen, där runorna berättade om att gå nya vägar. Att tiden är tuff, men när man kommit igenom perioden av bekymmer, så kommer man till insikt att det varit nödvändigt. Ibland kan det visa sig vara en lyckträff, att  att inte ha uppnått det man strävat efter. Kan vara svårt att se när man står “mitt i”.

En spådom, om med runor eller kort, kan göra att man hamnar på rätt väg genom noga genomtänkta val, när man lyssnar på sin intuition. Att upptäckter som leder till förändringar i slutändan kan vara ytterst positiva. Tiden efter nymånen är perfekt. Energierna skiftar till en mer aktiv fas för gradvisa framsteg. Inte allt på en gång, men vi öppnar ögonen för alla nya möjligheter, så vi kan komma närmare våra nya mål. Lyssna alltid på det som universum viskar och lev i harmoni med månfaserna.

Det var visst en gammal grekisk filosof som sa “Människan plågas inte av tingen i sig, utan av sättet att uppfatta dem”. Så försök att leva som en optimist, tänk på sådant som får dig att må bra och se på saker ur ett så positivt perspektiv som möjligt. Bry dig inte om förargliga småsaker och problem du inte kan ändra. Använd energin till det du har möjlighet att påverka. Livet blir så mycket ljusare och själen får ro.

Med ljus och kärlek!