Nymånen i Vattumannen nalkas

andligt, energi, förtroende , ,

Vid midnatt den nionde till tionde februari dyker den upp, den efterlängtade nymånen. Tid för nya tag – släppa det gamla som tynger och satsa fullt ut. Egentligen är den här nymånen den egentliga början på 2024 om man ser till transiterna. Den här  gången får vi till och med en supernymåne så passa på att meditera och manifestera dina nya mål! Vill du få en titt in i framtiden, är det en fantastisk tidpunkt att ringa ett medium eller en sierska, gärna någon du har stort förtroende för. Andligheten är på topp.

Supernymåne är det när nymånen är närmast jorden, så kraften för nystarter är mäktig. Det verkar som om början av året kommer att bjuda på många förändringar och just nymånedagen är ju en punkt noll när månen passerar en osynlig linje mellan solen och jorden. Härifrån växer sig månen större för varje dag och vi ser återigen mer och mer av månen. Det är den riktiga tiden för allt nytt, att växa till sig i takt med månens växande kraft. Ett riktigt framgångsrecept.

Nu är intuitionen stark och energierna växer från dag till dag. En tid för ritualer, kanske ljusritualer, där vi varje dag under en vecka tänder ett levande ljus i dagens och/eller en ärkeängels färg och manifesterar våra drömmar. Tänk dig att din önskan redan är sann och se dig i drömmen, liksom om det redan är verklighet medan du tittar in i ljuslågan. Blås ut ljuset efter ca 10 minuter.

Med ljus och kärlek.