Nymåne – tid att trampa upp nya stigar

Attraktionslagen, drömmar, Måne , ,

Vi närmar oss årets första nymåne den 11 januari. Får man lita på astrologin blir den helt fantastisk, för turplaneten Jupiter finns i närheten, Uranus ger sitt stöd för nystarter och Pluto finns nära nog för att vi ska känna oss oövervinnerliga. Nu kommer en nymåne för framgång, karriär och stabilitet. Denna nymåne i Stenbocken följs dagen därefter av planeten Mars, för att ge ordentlig kraft, en kraft som Jupiter förstorar.

Tänd ett ljus och öppna din magiska nymåneritual, samtidigt som du ber om skydd mot dåliga energier. Sedan skriver du ner det nya som du önskar dig  och öppnar upp för den nya månen som nu växer upp ur skuggorna. Tänk tyst för dig själv eller eller manifestera högt “Du måne, som kommer att växa, visa oss  den rätta vägen och ge oss kraft för allt det nya som kommer. Med din kraft, du måne, föds alla mina önskningar och blir uppfyllda – pengar, kärlek, hälsa och överflöd av det goda i livets nya fas”.

Tacka sedan nymånen för dess hjälpande kraft och bränn de papperslappar där du skrev dina önskningar. Innan du avslutar din ritual tackar du också de fyra väderstrecken och alla våra fem element. Ha förtroende för, att ett steg i taget kunna nå dina mål. Du kan nu göra det som du verkligen vill.

Med ljus och kärlek…