Nymåne inför julafton

andligt, Eld, kärlek , ,

I morgon har vi nymåne, årets sista, och i övermorgon julafton – här har jag redan tjuvstartat och sitter och lyssnar på “Stilla natt” sjungen av Tommy Körberg.  Kommer riktigt i julstämning, medan jag sitter och planerar för mina nymåneritualer. Särskilt noga för mig som Stenbock, nu när nymånen kommer i “mitt” tecken på fredag kl. 11.17. Just Stenbockens tecken är perfekt när det gäller mål för nystart. Särskilt som turplaneten Jupiter är i kvadratur till solen och måne den här gången, lovar det en bra början för nya planer.

Nymåneritualen i morgon kommer jag att göra inomhus vid skrivbordet, för att kunna vara inloggad och kunna svara på dina frågor. Jag har redan satt fram två st nya ljus i fredagens djupt rosa färg, för både vänskap och kärlek och ett i grönt, också en fredagsfärg, för hälsa och välstånd. Runt ljusen har jag lagt kristaller, malakit för att säkra platsen mot dåliga energier, grön aventurin för pengar och jade för hälsan. För vänskap och försoning en rosenkvarts och för kärleken en röd granat, som också värnar hemmet.

Så rökelsen som inte får fattas. I en skål brinner salvia för rening, som aldrig får fattas och i en annan skål rosenblomblad för vänskap och kärlek. Dessutom doftar det härligt. Har också köpt vackert djuprosa och gröna pappersark, där jag kommer att skriva mina intentioner för nystart. Dessa kommer jag sedan att bränna, medan jag läser det jag skrivit tre gånger. Aldrig mer än 3 intentioner, 1 på varje ark. Jag viftar röken emot mig vid önskningar och intentioner. Känns magiskt!

Med ljus och kärlek från Laura