Nu känns det rätt med runläggning

medial, runor, spådom, , ,

Inför påsken, med alla våra nordiska traditioner, känns runorna som det perfekta hjälpmedlet vid spådom. Renade vid varje fullmåne och före varje användnig i röken från brännande salvia, tar runorna emot de energier som finns i frågan jag ställer. Svaren som kommer är djupgående, ordet runa betyder ju viskning och hemlighet, liksom att runan viskar framtidens hemligheter till oss.

Runorna ger gärna en hel framtida livsbild vid en läggning med 4 – 5 runor. Har du en enda specifik fråga, då tar jag en runa och tyder den med de bilder den förmedlar i samband med de energier jag får in. Det är mångtusenårig visdom som talar från runorna och energierna är mäktiga och vi lägger runorna för att få vägledning i livet. Tänk på att du bara ska göra en runmagisk läggning per dag och person.

Själv har jag fyra speciella platser i min nära omgivning dit jag brukar åka och göra en framtidsläggning på skärtorsdagen. I år blir det till Blåkulla. Trollängarna, Björnmossen och Gubbhelvetet – jodå, de heter faktiskt så – spar jag för speciella ritualer under påskdagarna. Det blir en hel del om trolldom, björnar som skyddsdjur och något speciellt vid Gubbhelvetet, jag återkommer till dem.

Med ljus ock kärlek från Laura