Nu gäller det att se framåt!

harmoni, själen, yoga , ,

Den gångna nattens fullmåne drog förbi på en mörkt blå himmel – otroligt vackert. Hoppas att du som jag, gjorde ritualer för att lämna allt gammalt bakom dig. Nu går det verkligen framåt. Lite kallt på nätterna, men sol på dagen och grönskan spricker fram. Tänker på Karin Boyes dikt “Visst gör det ont när knoppar brister”, när jag ser de små gröna knopparnas kamp i kylan.

Ungefär som det är för oss när vi lämnat en svår situation bakom oss och äntligen ser ljuset i tunneln. Då vänder vi blicken framåt och kämpar med nytt mod och glädje. Nu är viktigt att vi gör mer av det som gör oss glada. För mig finns inget bättre än yoga och meditation utomhus i frisk luft mitt i naturen. Tänk dig till exempel en solhälsning just när solen går upp, eller ner för den delen. Det om något är MAGI. Bra för harmoni i både kropp och själ.

Det är viktigt, att vi inte glömmer bort oss själva. Vi ska alltid tänka på, att vi måste må bra och känna glädje, för att kunna ställa upp och även vara attraktiva för andra. Vem kan motatå en strålande människa, som riktigt lyser inifrån av kraft och optimism. Jag har sagt det förr…..Le alltid mot din spegelbild – på sikt hjälper det även dig själv. Tänk positivt och använd inga negativa ord. Sänder du positiva energier attraherar du positiva. Tänk också på, att du alltid har en ängel vid din sida som du kan be om hjälp.

Med ljus och kärlek från Laura