Nu blåser nya vindar….

energi, glädje, harmoni , ,

Vårens ljumma vindar får våra energier att stiga. Grönskan verkar stärka livskvaliten och vi genomsyras av andlighet och harmoni. Allt det friska gröna ger oss hopp och framtidstro. Så ska det vara och så är det för det mesta. Nu ska vi ut och promenera, så vi får  solljus och fyller på ordentligt med vitamin D. Bor du så du kan gå barfota så gör det. När du går barfota frigörs lyckohormonet oxytocin som också gör dig lugn. Ont? Ja i början, men man vänjer sig. Eller gör som en kompis – fyll en kattlåda med fin ren sand och stå och trampa där några minuter. Hehe, men  funkar toppen, säger kompisen.

Jag brukar lyssna på naturens ljud under promenaden, medan samma vän säger sig föredra lugn o vacker musik, så bara att välja. Är man inte “naturmänniska” kan man kan man till och med ta en kort promenad till en konsthall och titta på vacker konst. När man kommer hem tänder man doftljus med doft av gröna äpplen – ska även fungera att ha en skål med doftande, gröna äpplen stående på bordet.

Själv brukar jag föreslå en simtur i skogstjärnen nu i vårvärmen, medan min kompis föredrar ettt avslappnande skumbad eller simtur i bassäng och massage på närmaste spa. Tur att vi har valmöjligheter så välj det du tycker bäst om. Vi kan inte alla vara skogstroll. Även om känslan är härlig. Så jag nyttjar promenaderna för gående meditation och kanske sätter jag mig på någon favoritplats och lägger runor i det magiska lugnet,

Med mycket ljus och kärlek från Laura.