Njuta av livet…

blog, drömmar , , , ,

Att vara livsnjutare är underbart. Det har så många fördelar, inte bara själva njutningen. Det är egentligen ett råd alla läkare borde ge sina patienter. Njut mera, ta vara på alla fina stunder. Njut av livet!

Dina känslor påverkar vilka ämnen och hormoner din hjärna producerar. Och de påverkar funktionerna i din kropp, från blodtryck till immunförsvar, Det är verkligen magiskt. Känslor som ångest, pessimism, vrede, misstänksamhet och oro ökar riskerna att bli sjuk. Däremot är ett gott skratt, optimism och avslappning rena hälsopillren. Väldigt nyttigt för hälsan. Om du njuter av livet, känner du för det mesta en stor livsglädje. Du ser möjligheter, även i negativa situationer och du accepterar tråkiga plikter. Du ser meningen i det mesta du gör och gläds åt ditt liv.

Om du njuter av livet så är du också nyfiken och vill lära dig så mycket söm möjligt. Du är mer motiverad att starta nya saker och du ser utmaningen i problem. Problemen är till för att lösas. Ju mer du lär dig desto bättre fungerar din hjärna. Du lär dig nya saker ännu bättre och blir bättre på att ta hand om dig själv. Att skämma bort dig och hitta på nya saker utanför arbetet. Det dyker alltid upp nya planer och du blir trevligare att umgås med. Du och dina vänner får ett aktivt stimulerande liv tillsammans. Som livsnjutare mår du bra och tar vara på de små tingen, som gör tillvaron magisk.

Med njutbara hälsningar från Laura