Nattens ritualer…

magi, spådom, , , ,

Nu har den kommit, den bästa tiden för ritualer och spådom under nattens timmar. Nätterna blir kortare och kortare, men vi har fortfarande “riktiga” nätter. Jag älskar dessa timmar, när det känns som om vägar till andra dimensioner är öppna. Har väl läst för mycket om tomtar o troll som barn, hehe. Roligt är det i alla fall och stämningen infinner sig. Klockan 03.33, som är min födelsetid, har alltid haft en speciell inverkan på mig.

Sedan några dagar har vi haft björnbesök vid 03-tiden på morgonen, så jag är försiktig nu. Ni som följer min blogg vet att jag bor mitt i skogen. Under ca 8 -rs tid kom en en äldre björn, som tittade och drog förbi. Han försvann förra hösten – om det var för att han då hade tagit sista bikupan, så honungen var slut,-det vet.vi inte, Men här i området sköts inga björnar under jakten, så han drog väl vidare. Kanske hittade han en ny biodlare.

Den nya björnen ser ung ut, åtminstone på övervakningskameran, så det känns som att det är bättre att skynda långsamt. Björnen är ett av mina tre kraftdjur, så jag ser björnen som ett positivt tecken. Underbart att kunna leva i samklang med naturen.

Luften känns härligt ren under morgontimmarna så jag passar alltid på att gå en morgonpromenad, innan yogapasset hemma. Både morgonpromenad med gående meditation och yogapass tillhör mina morgonrutiner. Ritualer, böner och besvärjelser utomhus blir det vid speciella helger, födelsedagar och om det finns en speciell grund. När jag skickar healing till någon, brukar jag också göra det utomhus på särskilda platser. Sommarplats och vinterplats….. Där det är som vackrast för årstiden.

Några av er som ringer ibland vill veta mer om hur jag arbetar. Så jag har lovat att skriva mer om det. Dessutom har jag lovat att lägga ut tiderna jag är anträffbar. Det kommer veckovis från 1 maj.

Hälsningar, ljus och positiva energier från LAURA