Natten efter nymånen…

andligt, drömmar, Eld, Empati, hopp och tro , , ,

Natten var underbart vacker, med stjärnfall och en klar stjärnhimmel. Tid att fortsätta sina önskningar helt enkelt. Jag hade tänt min eld en halvtimme före nymånen kl. 18.38 igår – en nymåne i fiskarnas tecken som handlar mycket om drömmar och intentioner. Den brinner fortfarande.

Merkurius skiftar från Vattumannen till de andliga Fiskarnas tecken. Nu är det tid att samla kraft inför lördagen den 5 mars. Mirakeldagen med stort M, det ska vara den mest tursamma dagen under året. Solen och Jupiter möts, med konjunktionen i just Fiskarnas tecken.

Fiskarrna, som styrs av Neptunus, har inflytande på drömmar och illusioner. Också över rökridåer och rena fantasier. Håll koll på att tankarna är förankrade i verkligheten. Håll också koll på det som skrivs och rapporteras. Det kan läggas upp rökridåer i nyheter och information.

Det är en mycket kreativ tid vi är inne i. En tid för böcker, musik och även seanser och healing. Att lyssna på andliga ledare. Intuitionen gör oss särskilt mottagliga för universums krafter. Skriv upp nattens drömmar i en drömdagbok för de kan innehålla viktig vägledning för framtiden. Detta är också en tid när omtanken om människor och djur ska vara gränslös. Det får vi hoppas, nu när så mycket elände händer i världen. Så att vi snart vaknar upp till en bättre värld!

Alla nystartschanser är aktiverade i universum, nymånen, stjärnorna och universums alla planeter, ger oss en chans att börja om. Så låt oss be för fred i den tid vi befinner oss i. Kanske behöver alla tänka efter hur man går vidare efter en katastrof. Kanske är det just nu inte så viktigt att döma och fördöma, utan istället se till att landa i lugnet. I raseri gör man många fel och ett mynt har alltid två sidor, sade en klok man en gång.

“I have a dream” de bevingade orden från Martin Luther King vill jag gärna omforma lite till min dröm – Jag har en dröm, att alla nationers folk ska kunna sitta ner tillsammans i gemenskap. Drömmen, att alla nationer och dess folk ska leva i fred och vänskap. Min eld från gårdagens nymåne brinner fortfarande och den ska brinna fram till midnatt den 5 mars, så jag hinner be Universum om magisk fred några gånger till.

Med böner om magisk fred, ljus och kärlek från Laura