Nästa år 2022

andligt, drömmar, Eld, helger, magi, medial , , ,

ska enligt alla profetior bli ett lyckligt och framgångsrikt år. Vi får hoppas att de har rätt. Som optimist vägrar jag att tro något annat. Efter 3 “sisådär” år så nu kommer jag att ladda batterierna. Den 2 januari vid tiden för nymånen kommer jag att skapa mysid stämning med tända ljus, tänkte först 3, men det kommer att bli många. Rökelse, salvia och enris för beskydd och lite påfyllning i kassan, lugn musik och gott te. Tar fram penna, rött skrivpapper, skriver 2 januari och “Jag välkomnar förändring i mitt liv,, de tre önskningar jag skriver kommer jag att arbeta med under kommande månvarv. Läser dom högt och affirmerar, tackar och avslutar. Ingen har väl missat att jag älskar ritualer, hehe.

Därför har jag också alltid mitt eget lilla “altarbord” färdigt bredvid skrivbordet. Man vet aldrig när det dyker upp något när jag vill uttrycka en önskan med spell, bön eller affirmation. Varför jag gör det? Det sitter nog i från barndomen. Farmor, mormor och min egen mor höll alla på med spådom och hade sina återkommande ritualer vid helger och andra speciella dagar. Så jag fick med lite från alla håll – sånt sitter i. Till och med min farfars far höll på med healing och suggestion. Nej då, ingen av dom var “knäpp”, alla högutbildade och hade/har vanliga familjer. Ett par av oss fick med sig det mediala, andra inte.

Kunder frågar mig ofta hur de ska formulera sitt spell och jag ger gärna tips. Men bäst är det alltid att arbeta med personliga uttryck, egna ord, symboler och musik, sämst är det att använda utländska ramsor som man läst någonstans och inte riktigt förstår meningen med. Då kan det bli riktigt tokigt.

Traditionen trogen blir det därför mycket spådom hos mig särskilt på nyårsafton. Nog enda dagen när jag spår både i hand och kaffesump plus att jag smälter bly vid tolvslaget. Innan dess dess ska jag tända min nyårsbrasa som blir ordentligt stor i år. Kommer också att hoppa in online då och då, så du har möjlighet att nå mig.

Nu är nyårsafton på en fredag i år, dagen när jag alltid skickar en änglahealing på distans från 19.00 till 19.30 till de kunder jag haft under veckan. På den här nyårsaftonens healing kommer jag att sända mellan 19.00 – 19.45 utifrån min stora eld. Det är en speciell önskan från en kund. Eftersom änglahealingen sänds med bön till ärkeänglar om att få hjälp med det som du har mest behov av just nu, är antalet som kan få healingen obegränsat. Du måste vilja ha den och säga till när vi samtalar, jag behöver endast ditt förnamn.

Skickar ljus och kärlek och önskar dig ett Gott Nytt År! Laura