När korten är dragna

förtroende, rådgivning, själen , ,

Ofta önskar du, att jag lägger tarotkort för framtiden när du ringer. Vanligtvis blir det tre. För att se lite på det förflutna, för hur  situationen är just nu och sist det viktigaste – framtidskortet. Ibland blir det ett extra kort ur tarotkortlekens Stora Arkana – Den stora hemligheten, som omfattar kärlek, jobb, hälsa, familj osv, hela bilden. Även vilken ärkeängel som har inflytande nu.

När korten är lagda brukar jag tända ett extra ljus och känna in de extra energier som korten ger. När jag sitter inloggad bränner jag också rökelse med gråbo och myskgräs för att intensifiera andlighet och energier. Vid speciella frågor kan jag lägga i speciella örter för just din fråga. Som rosenblad för kärlek eller barr av en eller tall för bättre ekonomi. Det finns en ört för varje önskan.

Med kärlek är det lite knepigt. Att önska den stora kärleken och få den, verkar inte vara så svårt. Men att be om änglahjälp för att få kärleken till en viss person kan vara svårare. Kanske är han eller hon just inte den passande, även om hjärtat tror så just nu. Manifestera gärna den stora kärleken, men överlämna gärna till Universum att leda dig till den rätte.

Med ljus och kärlek från Laura