När hjärtat står i brand

drömmar, Eld, kärlek , ,

När kärleken fattar eld i våra hjärtan gäller det att inte förlora fotfästet. Även om passionen brinner het, måste vi försöka hålla huvudet kallt. Kanske till och med be om vägledning. En läggning med tarotkort är aldrig fel. Vad säger korten om  framtiden? Min spåkula fylldes på morgonen av grön dimma som steg uppåt, tätnade och stannade – tecken på varaktig kärlek för den som frågade. Korten sa bida din tid, skynda långsamt.

Tänker särskilt på det idag den 7 juli 2023. Det är änglanummer 777 =[7+7+2+0+2+3] och detta på en fredag, kärlekens dag med Venus som planethärskare och Freja som namngivare. En dag att ge kärleken i livet sju röda rosor som tecken på djup kärlek. Dyker siffran 7, 77 eller till och med 777 upp idag, betyder det lycka, kärlek och viktiga andliga upplevelser. En känslosam dag, då många nya energier strömmar in i själen. Solen reser genom Kräftans tecken och väcker minnen från barndomen och en stark familjekänsla för att sedan gå in i Lejonets starka tecken som sägs övervinna alla eventuella hinder..

Det är portgången till Sirius som är öppen och ger oss psykisk kraft och förståelse. En fantastisk tid för att nyttja vår inre andliga kraft. Meditera i lugn och ro, lyssna på vad intuitionen säger. En dag för djup karma, andlighet och förståelse – att kunna se bakom annars stängda dörrar för att hitta goda lösningar och gå vidare. En av astrologins viktigaste dagar i år, så låt oss nyttja den.

Med ljus och mycket kärlek!