När elden brinner i vinternatten

andligt, Eld, vinter , ,

Eldslågorna fladdrar för vinden som om de vill berätta något. Det känns varmt och tryggt i ljuset och värmen från elden och jag tänder några extra purpur och indigo färgade ljus, som jag ställer på stenhällen bredvid mig. Sitter på en omkullfallen tjock björk för att sända healing med hopp och ljus. Kan behövas i vår mörka vintertid. Den mycket mörkt blå himlen är klar och täckt med stora stjärnor. Universum tycks ha dragit ifrån några av de tunna slöjor skiljer våra olika världar.

Med mig har jag också några speciella kristaller som ska ge skydd, lugn och trygghet. Alla i olika toner av lila/indigo för att denna torsdag intensivera mitt “tredje öga” lite extra och så som alltid en av mina bergkristaller för att ytterligare förstärka de energier jag sänder. För ännu mer kraft ber jag torsdagens ärkeängeln Raziel, ängeln för magi och mysterier, om lite extra hjälp den här gången när jag bränner mitt indigofärgade papper i elden, samtidigt som jag upprepar mina ord för healing så länge pappret brinner.

Efter en distanshealing brukar jag sitta kvar ett tag, tills jag får in känslan att healingen gått fram. Ibland går det snabbt, men i morse dröjde det innan den lugna känslan att allt kommit fram infann sig. Passade på att ta upp en Tarotkort ur kortleken jag alltid bär med mig. Fick upp nr 8 Styrkan ur den stora arkanan, med ärkeängeln Raquel, denna snöns och isens ängel, som också står för rättvisan. Ett styrkans och andlighetens kort som visar på övertygelsens kraft i våra liv.

Med eld, kärlek och änglahjälp