När det undermedvetna knackar på

andligt, hopp och tro, magi, Måne , , ,

Då är det tid att lyssna! Du har ju hört det gång på gång – lita på din intuition, magkänslan, den där första tanken. Men ändå börjar vi ofta älta fram och tillbaka. Känslorna tränger sig på och vi hittar inte svaret. Så vi funderar, om och om igen igen – och så fortsätter det tills vi varken vet in eller ut. Vi har kommit till en återvändsgränd.

Hjärnan, Tror, Kommunikation

Så du sitter där i tanken och funderar.  Att hitta nyckeln till det undermedvetna är inte lätt. Men ibland, i kniviga situationer liksom knackar det på av sig själv. När du släpper tanken kommer den tillbaka – den där själens första viskning, som sägs vara kontakten till ditt undermedvetna.

Känslan tränger sig på, att det här har du gått igenom förr. Plötsligt vet du lösningen. Problemet är som bortblåst, glädjen är tillbaka och du känner dig riktigt nöjd. Tänk så ofta vi krånglar till det helt i onödan.

Bakgrund, Fantasi, Landskap, Träd, Bäck

När kvällen kommer är tanken klar och du njuter av livet. Tänk om vi ändå kunde lära oss lyssna till vår inre röst och inte krångla till allt så förfärligt. Livet är svårt nog ändå.

Skulle vi ändå “älta till det” igen så är meditation ett bra tips till att lufta hjärnan. Gärna en gående meditation med djupandning och där vi koncentrerar oss på naturen och kanske njuter av lite fågelsång.

Kylskåp, Sparvar, Vintern, Fåglar, Sparv

Med ljus och kärlek från Laura