Musikens magi

andligt, ärkeängel, drömmar , ,

Musiken kan vara helt magisk. Om det nu är klassisk musik, mer modern, klangskålar eller shamantrummor som försätter oss i ett drömskt tillstånd – musiken kan hjälpa oss på många sätt. Vår andlighet och våra drömmar kan  påverkas positivt av för oss rätt musik. Men gillar du hårdrock är det kanske inte det rätta för andlighet och änglakörer – det behövs de rätta tonerna för varje plats och varje sinnesstämning.

Själv älskar jag lite djupare, dova klanger, så shamantrummor känns oftast helt rätt för att försätta mig i en meditativ stämning, inför spådom eller för astralresor. För att öppna mit tredje öga är det klangskålarnas höga toner som gäller. Hör du musik i bakgrunden när du ringer mig då är det shamantrummor som för mig skapar lugn och ökar både andligheten och energierna  att ta emot meddelanden.

 Musik hör till det mest underbara, magiska som finns här i världen. Den är djupt förankrad i det oförklarliga och väcker våra känslor, berör våra innersta rum när vi låter den sjunka in. Jag tar ofta musiken till hjälp när jag mediterar, särskilt om tiden varit stressig. Ärkeängeln Sandalphon är känd som musikens ängel och han härskar över himlens musik. Samtidigt hjälper han oss människor att genom musiken kommunicera med Universum och änglarna. Liksom sin andlige bror, ärkeängeln Metatron, sägs han ha levt på jorden innan han blev ängel. Dessutom att han även leder skyddsänglarna. Kanske därför vi ibland hör musik när vi får änglahjälp!

Med tända ljus, musik och änglahjälp, önskar jag en fortsatt fin helg!