Mitt personliga altare…

andligt, energi , , ,

I mitt arbetsrum har jag ett helt eget altare. Det är egentligen ett gammalt trebent al-bord, som flera i min släkt tidigare använt för seanser. Jag erbjuder själv sällan seanser, en kanske två gånger om året blir det och bara för några få personer, aldrig seanser för många personer samtidigt. Vi medium är bra på olika saker och jag är bäst i små grupper och på telefonlinjen. När det händer att jag ger seanser blir det på sådana speciella dagar, när det sägs att gränsen mellan världarna är som tunnast, som på midsommarafton.

Det är ett ställe som jag använder för healing, ritualer, böner och liknande, plus för kontakt med änglar och andliga vägledare. Jag har försökt att göra det riktigt vackert med levande ljus, härligt doftande rökelse, kristaller och alltid färska örter och blommor i överflöd. Odlar själv. Fotografier av nära och kära människor och djur är ett måste. Sedan jag har altaret i rummet känns det varmare och med mer välkomnande energier. Det står i det nordvästra hörnet av rummet, eftersom nordväst är väderstrecket för andlighet.

Genom detta altare har jag också fått en mycket bättre kontakt med de änglar, skyddsänglar och ärkeänglar som hjälper mig i både livet och mitt andliga arbete. Det känns som om rätt ängel kommer, när jag sätter mig vid altaret och söker kontakt. Även kontakten med andliga vägledare, mina och andras, har blivit mer okomplicerad. Försök ska du se att det hjälper dig. Det räcker med en del av ett bord, skrivbord eller liknande. Du kanske bara vill ställa dit ett foto eller ett ljus. Det känns som om den fasta platsen har störst betydelse.

För mig är rökelsen viktig. Både vid altaret och skrivbordet tänder jag varje [nästan] morgon torkade enbärskvistar, med de torkade bären, för att rena. Det är nu på våren när min torkade salvia tagit slut. När den vuxit till sig och är torkad framåt hösten blir det salvia igen. När reningen är klar går jag över till andra örtblandningar – för kärlek, för hälsa, för pengar. Kunder som vet att jag håller på med “smudgeing” brukar ha speciella önskemål.

Goda vänner som känner till min passion för änglar och det occulta brukar skratta åt mig för att jag har te, kaffe och vid speciella tillfällen en flaska rödvin eller bubbel stående på altaret. Men varför skulle inte det också få bli laddat med änglaenergi. Jag tror att saker på nå något vis får änglarnas välsignelse när jag helt kort ställer dom på altaret. Det började egentligen som en “kul grej” som har blivit en kär vana som värmer hjärtat.

Med andliga hälsningar, ljus och kärlek, från LAURA