Min mediala sida

andligt, Eld, energi, förtroende, medial , ,

Det sägs att lila är andlighetens färg framför andra. Tror det ligger något i det – när jag sitter med min kristallkula brukar den alltid först fyllas med lila rök. Har kollat noga om något speglar sig från mitt levande ljus, men nej, inget lila i närheten ens. Vi som arbetar medialt fungerar nog lite olika. För mig är det klarseendet som är bäst utvecklat.

Ofta använder jag korten när jag spår, men sällan bara de. Jag tycker om att blanda olika hjälpmedel, samtidigt som jag alltid använder min egen energi. Min styrka är som jag nämnde mitt klarseende, dt är e bilder som alltid kommer upp, nästan som en film. Ibland kan jag känna en doft – det brukar vara om någon som använt en viss parfym eller en viss EdT gör sig påmind. 1 maj brukar jag själv känna min mormors liljekonvaljedoft.

Min far gör sig påmind när det ösregnar och min mor när åskan går. Vill du komma i kontakt med någon speciell – ring gärna en dag eller en tid på dygnet, när du har ett speciellt minne. Chansen att få kontakt brukar vara störst då. Ibland behövs ett par försök innan alla kanaler är öppna.

Ett ljus brinner alltid – elden visar den rätta vägen och jag älskar att spå i eld. Det har blivit så, att jag inte bara använder ljusen vid ritualer, utan de är med hela tiden och jag följer lågan. Naturligtvis tar jag ett nytt ljus för varje kund liksom jag tar en renad kortlek eller runor som fått vila vid rökelse. Använder då vit salvia som renar och blandar med myskgräs eller gråbo för att förstärka kraften i läsningen.

Har du några särskilda önskemål brukar det gå att ordna. Ljus i de flesta färger och örter för olika ändamål har jag alltid på skrivbordet, som också är mitt altare för magi. För ja – och nej frågor använder jag pendel, för att få ett snabbt besked.

Med blixtrande, lite regnblöta hälsningar från mediala Laura